Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan

Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan

Redaksinet.com – Hallo sobat berjumpa lagi bersama admin yang tentunya sealu membawakan informasi terbaru. Pada kesempatan kali ini admin akan membahas Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan.

Dijaman yang sudah serba canggih ini tentunya anda bisa mendapatkan berbagi informasi terbaru dan ter update.

Bukan hanya berita viral saja anda juga akan mendapatkan sebuah informasi mengenai Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan.

Jika anda penasaran dengan lirik lagu yang akan admin bahas sekarang ini, maka anda wajib menyimaknya sampai tuntas.

Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abangYen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden GatotkocoSenadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)Cah ganteng, ojo sumelang

Baca Juga : Sinopsis Drakor Justice High Sub Indo

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulanTak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)
Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abangYen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)Saiki aku nembe ngerasakno
Kenalan karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden GatotkocoSenadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan

Baca Juga : Cara Memulai Bisnis Dari Nol Hingga Sukses

Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)Cah ganteng, ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulanTak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abangYen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)Saiki aku nembe ngerasakno (ayo, mas)
Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno

Baca Juga : Real Madrid Virtual World Mod Apk Terbaru 2022

Esemane koyok Raden GatotkocoSenadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Penutup

Demikian informasi yang dapat admin sampaikan buat anda semua mengenai Lirik Lagu Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan.

You May Also Like

About the Author: Risman Kazero

Leave a Reply

Your email address will not be published.